Clausura de l’exposició “El Quixot vist per Josep Campmany i altres il·lustracions”

Amb la conferència “El Quixot i les seves il·lustracions al llarg de la història” es clausurava l’exposició “El Quixot vist per Josep Campmany i altres il·lustracions” promoguda per l’Espai Josep Campmany i la Fundació Escola Municipal d’Arts i Oficis.

La conferència pronunciada per la il·lustradora olesana Montse Cascante, ha estat presentada amb un breu fragment del ballet Don Quixot, a càrrec del grup de clàssica de l’Escola d’Arts Escèniques Move on Dance Studio. Aquesta combinació de llenguatges artístics també es va poder viure en la conferència “Don Quijote y yo. Las correrías de dos soñadores empedernidos”, on Ismael Mengual i Ignasi Campmany va fusionar literatura i teatre. I és que “El Quixot vist per Josep Campmany i altres il·lustracions” ha estat més que una exposició.

Des del 12 de gener que es va inaugurar, a banda de les dues conferències ja esmentades, s’ha fet una visita comentada a l’exposició i un taller de la tècnica del bolígraf de lliure participació i obert a tothom. Alumnes de secundària i batxillerat de tots els centres també han visitat l’exposició i s’han iniciat en aquesta tècnica utilitzada per Josep Campmany en la creació d’aquesta obra.

L’acte es va cloure amb les paraules de l’alcaldessa d’Olesa de Montserrat, Pilar Puimedon.

Per veure i descarregar el catàleg de l’exposició, només heu de fer click a l’imatge.