Concurs Pintura Ràpida i Pintura Local 2013

Data

16 de juny de 2013

Joan Josep Català, vingut des de Lleida, Jordi Pons i l’olesà Pere Bernadó van ser els guanyadors del 39è Concurs de Pintura Ràpida, de la modalitat d’ Aquarel·la i del 43è Concurs de Pintura Local, respectivament.

El dissabte dia 16 de juny de 2013 es realitzaren els Concursos de Pintura Ràpida i Pintura Local organitzats per la Fundació Escola Municipal d’Arts i Oficis, amb un total de 31 obres presentades.

Els participants del 43è Concurs de Pintura Local podien segellar les teles en blanc a partir del 14 de maig, tenint un marge de 40 dies per elaborar la seva obra i presentar-la el 15 de juny, que fou establerta com a data límit de presentació. Es van presentar un total de 6 obres.

Els participants al 39è Concurs de Pintura Ràpida van realitzar les seves obres el dissabte 16 de juny a partir de les 8.00 matí, essent l’hora límit d’entrega dels quadres les 13:00h. Hi participaren 25 pintors provinents d’arreu de Catalunya.

El tema dels treballs es centrà en el paisatge urbà d’Olesa de Montserrat i el seu terme municipal.

El lliurament de premis es realitzà el mateix 16 de juny a les 14.00h a l’Auditori de la Casa de Cultura, de mà de la Regidora de Cultura, Sra. Pilar Puimedon i els membres del jurat.

Les obres realitzades es van exposar a la Casa de Cultura fins el 8 de juliol i poden ser adquirides per qualsevol ciutadà, tan sols han d’adreçar-se a la secretaria de l’Escola per manifestar aquesta intenció.

Totes les obres i les fotografies de l’acte les podeu trobar al nostre Facebook.

Guanyadors dels concursos

39è Concurs de Pintura Ràpida

1er premi Joan Josep Català
2n premi Joan Vila
3er premi Ricard Terraza
Aquarel·la Jordi Pons

43è Concurs de Pintura Local

1er premi Pere Bernadó
2n premi Joaquim Creus
3er premi Carme Cascante

Obres guanyadores del 39è Concurs de Pintura Ràpida

Obres guanyadores del 43è Concurs de Pintura Local

Totes les obres i les fotografies de l’acte les podeu trobar al nostre Facebook.

Altres noticies