Concurs Pintura Ràpida i Pintura Local 2014

Data

15 de juny de 2014

Júlio Garcia Iglesias, vingut des d’Abrera, Néstor Sanchís, de Sant Feliu de Guíxols, i l’olesà Pere Bernadó van ser els guanyadors del 40è Concurs de Pintura Ràpida, de la modalitat d’ Aquarel·la i del 44è Concurs de Pintura Local, respectivament.

El dissabte, dia 14 de juny de 2014, es van realitzar els Pintura Ràpida i Pintura Local, que aquest any ja són el 44è Concurs de Pintura Local i el 40è Concurs de Pintura Ràpida. Aquests són organitzats per la Fundació Escola Municipal d’Arts i Oficis, amb un total de 42 obres presentades.

Els participants del 44è Concurs de Pintura Local podien segellar les teles en blanc a partir del dilluns 28 d’abril i presentar-la el 1fins el 13 de juny, que fou establerta com a data límit de presentació. Aquest any també s’ha incorporat un premi per ART JOVE, que abarca des dels 16 anys fins els .Es van presentar un total de 14 obres.

Els participants de 40è Concurs de Pintura Ràpida van realitzar les seves obres el dissabte 14 de juny a partir de les 8.00 matí, essent l’hora límit d’entrega dels quadres les 13.00h. Hi participaren 28 pintors provinents d’arreu de Catalunya.

El tema dels treballs es centrà en el paisatge urbà d’Olesa de Montserrat i el seu terme municipal.

El lliurament de premis es realitzà el mateix 14 de juny a les 14.00h a l’Auditori de la Casa de Cultura, de mà de la Regidora de Cultura, Sra. Pilar Puimedon i els membres del jurat.

Les obres presentades al Concurs seran exposades a la Sala d’Exposicions de la Casa de Cultura, del 18 de juny fins al 6 de juliol de 2014.

Totes les obres i les fotografies de l’acte les podeu trobar al nostre Facebook.

Guanyadors dels concursos

40è Concurs de Pintura Ràpida

1er premi Júlio Garcia
2n premi Alejandro Miras
3er premi Antoni Mariscal
Aquarel·la Néstor Sanchís

44è Concurs de Pintura Local

1er premi Pere Bernadó
2n premi Carme Cascante
3er premi José M. Cànovas
Menció Especial Rosa Pascual
Art Jove Marina Segura

Obres guanyadores del 40è Concurs de Pintura Ràpida

Obres guanyadores del 44è Concurs de Pintura Local

Altres noticies