Convocatòria dels concursos escolars

Concursos escolars 2014

S’obre la convocatòria dels concursos escolars a totes les escoles i instituts d’Olesa, que ja disposen de les bases per participar al 15è Concurs de Dibuix Escolar, adreçat als alumnes de primària, i el 5è Concurs de Fotografia adreçat als alumnes de secundària, batxillerat i Cicles Formatius de Grau Mig.

Pel que fa al 15è Concurs de Dibuix Escolar el tema és: Ocells. Els dibuixos han de fer-se sobre un suport de cartolina blanca de 21x21cm que l’Escola Municipal d’Arts i Oficis ja ha portat a les escoles conjuntament amb les bases de participació. El lliurament de les obres a concursar s’ha de fer a través de les escoles de primària.

Enllaç al document de les bases

El lliurament de premis d’aquest concurs escolar es farà el 29 de maig a l’Auditori de la Casa de Cultura. Tots els guanyadors seran obsequiats amb una matrícula gratuïta a la Fundació Escola municipal d’Arts i Oficis pel curs 2015-16 i un trofeu. Els guanyadors dels Primers Premis, també rebran un obsequi gentilesa de Llibreria Papereria Núria. I a tots els finalistes se’ls lliurarà un diploma acreditatiu.

Dibuixos guanyadors a l’edició 2014

Pel 5è Concurs de Fotografia el tema proposat en aquesta edició és: Mirades. Les fotografies s’han de presentar impreses en paper fotogràfic 13x18cm muntades sobre una cartolina negra de 15x21cm. El lliurament de les obres a concursar s’ha de fer a través dels instituts:

Enllaç al document de les bases

El lliurament de premis  d’aquest concurs escolar es farà el 29 de maig a l’Auditori de la Casa de Cultura. Tots els guanyadors seran obsequiats amb una matrícula gratuïta a la Fundació Escola municipal d’Arts i Oficis pel curs 2015-16 i un obsequi gentilesa de Foto Tort o Encoplesa. A tots els finalistes se’ls lliurarà un diploma acreditatiu.

Fotografies guanyadores a l’edició 2014