Curs Joves per l’ocupació:  Ajudant de cuina / cambrer-a

Data

22 de juny de 2017

Dijous 29 de juny finalitzà el curs de formació professionalitzadora “Ajudant de cuina / cambrer-a”  en el marc del programa d’experiència professional per a l’ocupació juvenil a Catalunya, Joves per l’ocupació 2016-18 atorgat al Consell Comarcal del Baix Llobregat, i contractat a l’Escola Municipal d’Arts i Oficis d’Olesa.

L’objectiu del curs ha estat capacitar a les persones participants per a desenvolupar les activitats relacionades amb l’assistència en el servei, la preparació i la presentació de begudes senzilles i menjars ràpids, executant i aplicant operacions, tècniques i normes bàsiques de manipulació, preparació i conservació d’aliments i begudes, així com desenvolupar els processos de preservei, servei i postservei propis del bar cafeteria, aplicant-hi amb autonomia les tècniques corresponents, acollir i atendre el client, utilitzant, en cas que sigui necessari, la llengua anglesa.

El curs va començar el 6 de març i va comptar amb 16 participants, alguns d’Olesa de Montserrat però la majoria d’altres poblacions del Baix Llobregat.  Les destreses adquirides les van demostrar en una activitat transversal de fi de curs on es van cuinar diferents plats i es van servir a 10 comensals. La valoració final per part dels participants, professors i organitzadors ha estat molt positiva.

Altres noticies