Taller Cadira Montessori

Dia

11 de novembre 2023

Horari

10 a 16h

Lloc

Arts i Oficis

Edat

Adults

Alumnes

5

Mestre

Iraia Mir

Preu

110,00 

Esgotat

En aquesta càpsula formativa realitzarem la cadira evolutiva Montessori. Descobreix la màgia del desenvolupament amb el nostre taller de fusteria.

Descripció

Descobreix la màgia del desenvolupament amb el nostre taller de fusteria. En aquesta càpsula formativa realitzarem la cadira evolutiva Montessori. Aquesta cadira està pensada per fomentar l’autonomia dels nadons. Consta de 3 posicions i cedeix a l’infant el protagonisme d’experimentar a través del moviment.

Un regal per als més petits fet amb les teves pròpies mans.

Benvingut a una experiència única que combina creativitat, aprenentatge i la joia de construir alguna cosa significativa pels teus éssers estimats. En aquest taller de fusteria de 4 hores, et convidem a submergir-te en el món de la Cadira Evolutiva Montessori.

Guiats per la talentosa fustera Iraia Mir, d’Olesa de Montserrat, no només construiràs una cadira, sinó que també viuràs la satisfacció de veure els teus fills o nets créixer amb una cadira que no només és funcional sinó que també és plena de significat. El desig de proporcionar-los una eina que fomenti el seu desenvolupament i els acompanyi en el seu viatge cap a la independència és el que fa que aquesta experiència sigui única.

Imagina el somriure en el rostre dels teus fills o nets en rebre un regal únic i especial, una Cadira Evolutiva basada en la pedagogia Montessori, i construïda per tu mateix! Aquest taller és l’oportunitat perfecta per aquells que busquen alguna cosa més que un simple objecte; és una experiència que transformarà la manera com entens el regal i el creixement dels teus éssers estimats.

Les 3 Posicions De La Cadira Montessori

  1. Posició Cadira Baixa: Perfecta per als més petits, a 14cm de terra, proporciona un suport còmode i segur mentre exploren el món que els envolta. Ideal per als primers moviments de grimpar, pujar les cames o asseure’s
  2. Posició Cadira Alta: A mesura que creixen, la cadira a 19cm de terra, s’ajusta per facilitar la participació en activitats educatives i els moments del joc actiu i creatiu.
  3. Posició Tauleta Petita: en aquesta posició, la cadira pot ser utilitzada com a tauleta de mida reduïda o com a seient de 30 cm. A mesura que guanyen independència, la cadira es transforma per adaptar-se a les seves necessitats, promovent l’autonomia i l’autoconfiança.

La cadira Montessori, beneficis per al creixement.

La Cadira Evolutiva Montessori no és només una cadira; és una eina dissenyada per adaptar-se al creixement dels teus petits. Amb tres posicions ajustables, aquesta cadira creix amb ells, fomentant el seu desenvolupament i autonomia psicomotriu.

Beneficis pel Creixement:

  • Foment del Joc Creatiu: Més que una cadira, el aquest producte es pot utilitzar per a activitats lúdiques i creatives, com la construcció de forts i cases amb mantes i coixins, estimulant la imaginació dels nens.
  • Estimulació Sensorial: La Cadira Evolutiva Montessori estimula els sentits, desenvolupant habilitats sensorials clau des d’una edat primerenca.
  • Foment de l’Autonomia: Permetent que els nens ajustin la seva cadira segons les seves necessitats, es promou la presa de decisions i l’autonomia des d’una edat primerenca.
  • Suport al Desenvolupament Psicomotor: Les diferents posicions de la cadira ofereixen un suport crucial per al desenvolupament psicomotor, reforçant la coordinació i la força muscular.

Construeix més que una cadira, construeix un futur ple de records i creixement!

Reserva ara la teva plaça i realitza a aquest emocionant taller! Per només 110 €, rebràs l’orientació personalitzada de l’Iraia, la nostra mestra fustera, tots els materials necessaris, un deliciós esmorzar cortesia de l’escola i l’oportunitat de construir alguna cosa veritablement especial. No deixis passar l’oportunitat de crear records duradors i un regal que perdurarà en el temps. 5 plaçes disponibles

També et pot interessar