Educar la mirada a partir de l’obra de…. Joan Hernández Pijuan

Educar la mirada a partir de l’obra de…. Joan Hernández Pijuan
Una exposició adreçada a infants de P2 i P3

Des d’avui, i fins el 23 d’abril, es pot veure a la Sala 2 de la Casa de Cultura d’Olesa de Montserrat una exposició a l’alçada de la mirada dels més petits, i amb la que es vol despertar la curiositat i la sensibilitat vers l’art.

L’exposició recull 15 reproduccions d’obra de Joan Hernández Pijuan, pintor català reconegut internacionalment, que amb un traç senzill però consistent mostra el sol, els núvols, un camí o un camp llaurat…, imatges que l’infant és capaç d’anomenar i reconèixer.

La mostra forma part d’un projecte que vol apropar els infants a l’art plàstic, i que per segon any consecutiu l’Escola d’Arts i Oficis l’ha presentat a Llars d’Infants i Escoles d’Olesa de Montserrat a través del Catàleg d’Activitats Educatives de la Regidoria d’Ensenyament.

La visita a la mostra és posterior a un treball que s’ha fet a les aules amb material d’una maleta pedagògica, i va acompanyada d’una activitat plàstica posterior que ens deixarà cada dia un reguitzell d’obres fetes pels infants que han visitat l’exposició. Hi ha programada la visita d’ 11 grups de P2 i P3.