Educar la mirada a partir de l’obra de…. Joan Hernández Pijuan

Data

7 de març de 2017

“Educar la mirada a partir l’obra de…. Joan Hernández Pijuan” és un projecte que neix amb la voluntat d’oferir una proposta innovadora en l’àmbit de l’educació artística adreçada als infants.

Si entre el 7 i el 27 de març aneu a la Sala 2 de la Casa de Cultura d’Olesa de Montserrat veureu que hi ha una mostra d’obra de Joan Hernández Pijuan una mica diferent a les exposicions de quadres que podeu veure habitualment. I és que, si bé és una mostra pensada per a difondre l’obra d’un pintor català reconegut internacionalment, el nostre públic objectiu són els infants de 2 i 3 anys.

La mostra forma part d’un projecte que l’Escola d’Arts i Oficis va presentar a Llars d’Infants i Escoles d’Olesa de Montserrat pel curs 2016-17, i que vol apropar els infants a l’art plàstic.

A partir de l’obra d’un pintor que amb un traç senzill però consistent mostra el sol, els núvols, un camí o un camp llaurat…, imatges que l’infant és capaç d’anomenar i reconèixer, es vol despertar la curiositat i la sensibilitat vers l’art.

La visita a la mostra és posterior a un treball que s’ha fet a les aules amb material d’una maleta pedagògica, i va acompanyada d’una activitat plàstica posterior que ens deixarà cada dia un reguitzell d’obres fetes pels infants que han visitat l’exposició. Hi ha programada la visita de 16 grups de P2 i P3.

Des de l’Escola d’Arts i Oficis volem que aquesta mostra sigui la primera d’un projecte al qual volem donar continuïtat: educar la mirada dels infants amb exposicions a la seva alçada.

Altres noticies