En memòria de Josep Campmany i Jané

Data

21 d'agost de 2013

Ahir ens va deixar en Josep Campmany i Jané, professor de pintura artística de l’Escola Municipal d’Arts i Oficis des del 1987. Durant aquests anys va treballar de manera entusiasta i apassionada per transmetre als seus alumnes i companys la passió per l’art que ell sentia.

La seva vocació docent, utilizant paraules seves, l’impulsava a “transmetre els coneixements a travès de la llibertat, sense imposar una metodologia rígida, sino que l’aprenentatge es faci per mitjà de l’opció i el model que esculli lliurement el mateix alumne. Transmetent-li, no només els coneixements per la pràctica de la pinturaa sinó la vivència, la comprensió, l’estima i la necessitat de l’art, despertant la seva imaginació i donant-li confiança perquè la pugui expressar per mitjà de la pintura.”

Amb una gran capacitat per engrescar als seus alumnes en projectes tant individuals com col·lectius, ens han fet gaudir de moments de gran ceativitat.

La seva tasca a l’escola ha deixat una important empremta en la docència amateur de la pintura artística. Conservarem el seu llegat.

Escola Municipal d’Arts i Oficis

 

Altres noticies