Formació bonificada per a treballadors en actiu

Data

21 de novembre de 2018

Des del 2013 la Fundació Escola Municipal d’Arts i Oficis i el Servei de Promoció Econòmica de l’Ajuntament d’Olesa de Montserrat estan treballant conjuntament per tal que les empreses facin ús del fons del que disposen per a la formació dels seus treballadors/es.

A banda dels cursos organitzats per diferents entitats o centres als que treballadors/es  en actiu poden accedir, existeix el que s’anomena Formació bonificada per les empreses, que són cursos que, en aquests cas, Arts i Oficis organitza per donar resposta a una necessitat específica d’una empresa o grup d’empreses.

Actualment s’estan fent cursos d’anglès, anglès de negocis i italià en diferents empreses; hi ha treballadors/es que s’han inscrit als cursos regulars de l’Escola d’Arts i Oficis, i aquest mes de novembre han començat dos grups d’Excel Intermedi – Avançat a petició de dues empreses, i als que s’hi han incorporat altres persones.

De cara el 2019, i per donar resposta a necessitats demandades, s’ha programat un curs de Creació de pàgines web amb WordPress i està previst programar un curs de Comptabilitat Bàsica – Contaplús, diferents mòduls d’Office Avançat i un curs d’Aplicacions per mòbil.

De tots aquests cursos la Fundació Escola Municipal d’Arts i Oficis en gestiona la bonificació, de manera que les empreses només s’han d’ocupar de sol·licitar un proposta formativa i inscriure-hi als seus alumnes.

Per més informació:
Cursos d’empresa de l’Escola
promocio@olesademontserrat.cat

Altres noticies