Inauguració de l’exposició i Diàleg d’art amb Francesc Arumí

Data

4 d'abril de 2016

La inauguració de l’ Exposició i Diàleg d’art amb Francesc Arumí ha tingut lloc el dissabte 1 d’abril 2016. S’ha inaugurat l’exposició d’obra de Francesc Arumí, i ha tingut lloc el Diàleg d’Art amb el pintor, que ha creat el cartell de temporada de La Passió.
L’acte ha estat presentat per Sam Carrique, president de La Passió i Mercè Segura, directora de l’Escola Municipal d’Arts i Oficis. Les dues entitats han organitzat conjuntament l’esdeveniment a l’Espai d’Art de La Passió d’Olesa de Montserrat.

El fet de posar en un mateix espai l’Exposició i Diàleg d’Art amb Francesc Arumí ha permès als assistents tenir una visió més àmplia de la trajectòria i obra de l’artista, i poder intercanviar amb ell impressions si ha estat del seu interès.

L’acte s’ha estructurat en tres parts. En la primera, Mercè Segura ha fet una presentació de la trajectòria de l’artista. A continuació el pintor olesà i professor de Belles Arts Pep Montoya ha establert una conversa amb Francesc Arumí en la que han comentat l’obra tan a nivell expressiu i interpretatiu, com tècnic. I ha finalitzat amb preguntes dels assistents a l’acte, que ja en la posterior visita a l’exposició i a tall individual han pogut conversar amb el pintor.

L’exposició de Francesc Arumí es podrà veure a l’Espai d’Art de La Passió fins l’1 de maig.

Horari de visita: Dissabtes i diumenges de 18.00h a 20.00h

Altres noticies