Inauguració de l’exposició i Diàleg d’art amb Ignasi Aballí

Data

23 de febrer de 2019

Divendres 22 de febrer a l’Espai d’Art de la Passió s’ha inaugurat l’exposició d’obra de l’artista visual Ignasi Aballí, creador del cartell artístic de La Passió 2019. Amb la inauguració s’ha fet el Diàleg d’art amb l’artista, que ha estat conduït per Pep Montoya.

L’acte ha estat presentat pel President de La Passió, Pere Quer, l’Alcadessa d’Olesa de Montserrat, Pilar Puimedon i la Directora d’Arts i Oficis, Mercè Segura. Tots tres han coincidit en destacar que la implicació de diferents artistes catalans amb la creació del cartell de La Passió suposa una gran oportunitat per a conèixer diferents expressions de l’art català contemporani.

Si bé fa més de trenta anys que pintors de renom han interpretat de manera artística l’espectacle de La Passió, en fa 10 que s’organitzen els Diàlegs d’Art coorganitzats per ambdues entitats, i que apropen l’espectador a l’artista i la seva obra.

Ignasi Aballí creador del cartell de la temporada 2019 és un artista contemporani proper a les pràctiques conceptuals. La seva obra és una reflexió sobre els límits de l’artístic i la seva relació amb la vida quotidiana, d’on extreu la majoria dels seus materials.

Amb aquesta introducció s’ha passat la paraula a Pep Montoya i Ignasi Aballí que han començat comentant les obres exposades i el cartell de la Passió. La conversa ha donat peu a una reflexió sobre l’art contemporani i el mètode de treball de l’artista, el que ha despertat algunes preguntes dels assistents.

L’acte ha finalitzat amb la signatura de cartells per part d’Ignasi Aballí, i una tertúlia entre els assistents que han pogut intercanviar impressions amb el protagonista de l’acte.

La mostra d’Ignasi Aballí es podrà veure a l’Espai d’Art de La Passió dissabte i diumenge de 18 a 20h fins al 31 de març.

El Fons d’art de La Passió recull totes les obres dels artistes que han realitzat per donar vida al cartell de La Passió durant aquests anys.

Podeu trobar el Diàleg d’Art de l’any 2018 a Diàleg d’Art amb Silvia Gubern.

Altres noticies