La Marató de TV3

Data

16 de desembre de 2012

La subhasta d’art aconsegueix 1.360€ per La Marató de TV3.

Un any més, es torna a celebrar La Marató de TV3, que enguany està dedicada a la investigació del càncer. Entre les activitats que s’han preparat al nostre municipi per col·laborar-hi, l’Ajuntament i l’Escola d’Arts i Oficis van organitzar una Subhasta d’Art el passat dia 1 de desembre de 2012, a l’Auditori de la Casa de Cultura. De les 33 peces a subhasta, 15 van ser adquirides per diversos ciutadans; de manera que es van aconseguir un total de 1.100€.

L’acte va comptar amb la música del grup d’havaneres “Roques blaves” d’Esparreguera que va amenitzar la tarda al centenar de persones que van assistit a la subhasta d’art solidària celebrada a l’Auditori de la Casa de Cultura.

Les obres que no van ser adquirides es van exhibir a la sala 2 de la Casa de Cultura del 3 al 9 de desembre, i qui va tenir interès en adquirir-ne alguna ho pogué fer pagant el preu de sortida de la subhasta. Sis quadres més van ser adquirits. En total doncs, i gràcies a la gentilesa de diversos artistes olesans, un d’abrerenc i un de Martorell, es van recaptar 1.360€.

El nostre més sincer agraïment als artistes que van lliurar altruistament una obra: Ángeles Mora, Beatriz Gómez, Carme Cascante, Dolors Molina, Enric Jorba, Esteve Valldeperas, Florència Foguet, Isabel Molina, Isabel Ortuño, Joaquim Creus, Jordi Sugrañes, José Ma Cánovas, Josep Campmany, Josep Ma Sibina, Josep Pla, Josep Ramon, Julio García, Ma Àngels Ruiz, Ma Gladis Figueras, Ma Mercè Jorba, Ma Teresa Matas, Maria Hurtado, María Manzanares, Ma Rosa Ventura, Mary Gumà, Miguel Marín, Pepa Besson, Pere Bernadó, Pere Falguera, Rosa Pascual, Salvador Batalla i Teresa Líndez.

Altres noticies