Perquè fer un curs de Business English?

Data

25 de febrer de 2019

Cada vegada més les empreses es relacionen amb clients d’arreu, les informacions a les xarxes són més globals, i si volem estar ben connectats l’anglès és una llengua important a conèixer. Els cursos de Business English són cursos estructurats competencialment com qualsevol altre curs d’anglès però amb la característica que el vocabulari, els textos, els vídeos i les audicions amb les que es treballa estan relacionats amb el món de l’empresa i ajuden a desenvolupar les habilitats lingüístiques per tenir èxit en un lloc de treball internacional o amb connexions internacionals.

Existeixen certificacions concretes en aquest àmbit i són molt considerades de cara a processos de selecció en empreses que cada com més s’integren en xarxes globals.

B1 Business Preliminary és una qualificació de Cambridge English amb la que podreu demostrar que teniu un bon coneixement de l’anglès per a l’ús pràctic i quotidià en l’empresa.
Cambridge English compta amb tres qualificacions d’anglès per a empreses reconegudes internacionalment. Cada una està dirigida a un nivell diferent i Preliminary Business B1 és el primer d’aquests exàmens.

B2 Business Vantage, acredita que estàs preparat per fer negocis a nivell internacional.

Aquesta certificació us pot ajudar en sol·licitar nous llocs de treball, obtenir una promoció o desenvolupar la vostra carrera professional.

C1 Business Higher, certifica que teniu les habilitats pràctiques de llenguatge que necessiteu per treballar amb eficàcia a nivell superior en negocis internacionals.

Amb una titulació superior de negocis C1, mostreu que heu aconseguit un nivell avançat d’anglès comercial.

Voleu avançar amb Business English?

El 26 de març iniciarem un curs que té per objectiu la certificació B1 Business Preliminary (Nivell Pre-Intermediate to Intermediate).

El contingut del curs es basa en treballs diaris i tasques empresarials i està dissenyat per a desenvolupar les habilitats d’anglès a l’empresa.

Dimarts i dijous de 19.00 a 20.30h
Mòdul 1 –  26/03/2019 a 20/06/2019
Mòdul 2 –  01/10/2019 a 21/11/2019

Data examen: 23/11/2019
L’import de la taxa d’examen no està inclosa en el preu del curs.

Curs bonificable per a treballadors en actiu

Vols saber si tens el nivell adient per accedir a aquest curs? Fes el següent test: 

Altres noticies