Pintura Ràpida i Pintura Local 2012

Data

28 d'abril de 2012

L’abrerenc Julio Garcia Iglesias i la olesana Carme Cascante Ferrer guanyadors del 38è Concurs de Pintura Ràpida i el 42è Concurs de Pintura Local.

El dissabte dia 16 de juny de 2012, es realitzà el 42è Concurs de Pintura Local i el 38è Concurs de Pintura Ràpida organitzats per la Fundació Escola Municipal d’Arts i Oficis, amb un total de 50 obres presentades.

Els participants del concurs de Pintura Local podien segellar les teles en blanc a partir del 14 de maig, tenint un marge de 40 dies per elaborar la seva obra i presentar-la el 15 de juny, que fou establerta com a data límit de presentació. Es van presentar un total de 14 obres.

Els participants al concurs de Pintura Ràpida van realitzar les seves obres el dissabte 16 de juny a partir de les 8.00 matí, essent l’hora límit d’entrega dels quadres les 13:00h. Hi participaren 36 pintors provinents d’arreu de Catalunya.

El tema dels treballs es centrà en el paisatge urbà d’Olesa de Montserrat i el seu terme municipal.

El lliurament de premis es realitzà el mateix 16 de juny a les 14.00h a l’Auditori de la Casa de Cultura, de mà de l’alcalde, Sr. Salvador Prat, la Regidora de Cultura, Sra. Pilar Puimedon i els membres del jurat.

Les obres realitzades es van exposar a la Casa de Cultura fins el 8 de juliol.

 

Guanyadors dels concursos

38è Concurs de Pintura Ràpida

1er premi Julio Garcia Iglesias Abrera
2n premi Josep Millars Chia Esparraguera
3er premi Joan Josep Català Paysan Alpicat
4rt premi Ricard Terraza Llastarri Granollers
Aquarel·la Jordi Pons Casals Riells i Viabreà

JURAT: Pilar Herrero Terrones, Francesc Esplugas Matas, Salvador Batalla Llobet, Carme Margarit i Tobella i Ester Sánchez Capdevila (secretària del jurat: Blanca Neus Margarit i Tobella)

 

42è Concurs de Pintura Local

1er premi Carme Cascante Ferrer
2n premi Antonia Jiménez Gómez
3er premi Joaquim Creus Mach

JURAT: Joan Arévalo Vilà, Joan Riera Corrius, Francesc Esplugas Matas i Fèlix Carreras Gironès. (secretària del jurat: Blanca Neus Margarit i Tobella)

Altres noticies