Taller TIC de la Regidoria d’Igualtat

Data

18 d'octubre de 2018

El 10 d’octubre va començar a Arts i Oficis un taller d’Informàtica Bàsica subvencionat per la Regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament d’Olesa.

L’objectiu del taller és potenciar l’alfabetització digital de les dones i fomentar l’ús de les noves tecnologies entre la població femenina.

El primer d’aquests tallers es va fer la tardor de 2015 i des d’aleshores hi han participat 48 dones, a les que ja podem sumar les 10 que s’han inscrit en aquest mòdul de tardor.

Segons ens han comentat des de la Regidoria d’Igualtat la programació d’aquests tallers sempre té molt bona acollida, sobretot en dones majors de 40 anys.

El contingut del taller es correspon al d’Usuari Iniciat (30 hores)  que es fa a Arts i Oficis habitualment.

Objectiu general:

Curs adreçat a persones amb coneixements molt bàsics d’informàtica que  volen adquirir més confiança per buscar informació a Internet, gestionar un compte de correu electrònic, descarregar i gestionar fotografies des de la seva càmera i/o fotografies emmagatzemades a l’ordinador.  Aprendre a utilitzar un processador de textos (Word), un programa de tractament d’imatges (GIMP) i d’altres utilitats bàsiques per fer servir un ordinador pensant en el lleure (Power Point, Windows Movie Maker).

El taller es clourà el 28 de novembre.

Altres noticies