TALLERS D'ESTIU ARTÍSTICS 2023

Vine a fer una inmersió artística amb els tallers artístics de l'Escola d'Arts i Oficis d'Olesa de Montserrar, dibuix, pintura, ceràmica, serigrafia, producció musical, dibuix, escultura, fustería i un munt de coses més.

Del 27 de juny al 28 de juliol
De 9.00 a 13.30h
De 6 a 18 anys
75€/setmana *

* Acollida: 8€ (8:00 a 9:00h) / Permanència: 15€ (13:30 a 15:00h)

Descobreix què fem

de 9 a 11h
Ens endinzem dins del món del dibuix i la pintura. Sota el lema "Mans Brutes, Cor Net" experimentarem diferents tècniques pictòriques que ens faràn vibrar deixant volar la imaginació. Cada dia treballarem una tècnica diferent que requerirà de diferents habilitats i ens ajudaràn a millorar la precisió, la visió volumètrica, o les llums i ombres.

d'11:30 a 13:30h
Cada infant tindrà la oportunitat de crear un projecte artístic diferent. Des de l' iniciació al priograbat o el mosaic fins a la serigrafia o producció musical. Cada alumne amb l'ajuda d'un especialista iniciarà un procés creatiu que desenvoluparà durant la setmana. Aquest tipus de projecte ens ajuden a millorar l'autoestima així com a deixar volar la imaginació.

de 9 a 13:30h
Durant tota la jornada acompanyarem les arts plàstiques amb l'anglès. Gaudirem de tenir a l'aula, a una mestra nadiua Nord Americana que ajudarà a que els infants no rovellin l'anglès durant les vacances d'estiu. No només es dirigirà en ells només en llengüa anglesa, sinó que els hi ensenyarà tot el vocabulari nou relacionat amb Arts & Crafts.

Matricula't als tallers d'estiu!

Pas 1 de 2

50%
pintura-aio