Exposició de joieria del curs 2018-19

Exposició de joieria

Exposició de joieria realitzades per l’alumnat del curs 2018-19 de l’Escola Municipal d’Arts i Oficis

Des d’avui i fins el 12 de juny es pot veure a la Sala 2 de la Casa de Cultura una exposició de joieria amb les peces fetes al taller de joieria d’Arts i Oficis. Són algunes de  les creacions d’aquest curs.

El taller de joieria d’Arts i Oficis és un espai on les persones creen les seves joies a partir de dissenys propis o d’inspirar-se en creacions d’altres.

Partint d’una idea inicial, es decideix el metall en què es treballarà: coure, plata o llautó, i es determinen les tècniques  que s’hauran d’emprar per a la correcta realització de cada treball.

El foc és imprescindible per aconseguir la ductilitat del metall, necessària per a poder-lo treballar. Serrar, calar i soldar, entre d’altres tècniques, ajuden a donar la forma definitiva als dissenys.

Després de donar forma i volum a una simple planxa o fil de metall, es juga amb pàtines i pedres que aconseguiran donar una nota cromàtica a la seriositat dels metalls. El resultat de la creació, mestria i enginy de cada alumne és cada una de les joies que podeu veure en aquesta exposició.

L’exposició es podrà visitar del 31 de maig al 12 de juny de 2019 a la Sala 2 de la Casa de Cultura.

Horari de la Casa de Cultura:
De dilluns a dissabte de 10.00 a 13.00 / 17.00 a 21.00
Diumenges i festius de 12.00 a 14.00 / 17.00 a 20.00