Exposició de Joieria “Joies i Foc”

Data

7 de maig de 2015

Dimecres, 6 de maig, es va inaugurar la segona exposició de Joieria, aquest cop anomenada “Joies i Foc”, que mostra part dels treballs dissenyats i creats als cursos de Joieria de l’Escola Municipal d’Arts i Oficis. L’exposició presenta treballs fets amb diverses tècniques però centrant-se en les possibilitats que el foc dóna a metalls com el coure i el llautó. D’aquí el nom de l’exposició. Tècniques com el martelé, on s’escalfa el metall per estovar-lo, permeten donar formes, textures i volums a les diverses peces dissenyades. El foc també permet jugar amb els colors, així com les pàtines amb vapors d’amoniac. Aquestes tècniques apreses i experimentades al curs de Joieria, i combinades amb d’altres com calats, llimats, embotits i cisellats donen a l’exposició una varietat de peces molt creatives.

També s’hi poden veure joies dels alumnes de primer curs que treballen amb alumini que és més manejable i facilita l’aprenentatge de les tècniques.

Aquesta és la segona exposició de Joieria dels alumnes, que el curs passat van presentar l’exposició “Joieria Modernista”.

Podeu veure la mostra fins el 29 de maig a la Floristeria Arrels, C/ Església, 22.

Horari de la Floristeria Arrels

Dilluns a divendres Dissabte  Diumenge
 9.00h – 13.00h17.00h – 20.00h  10.00h – 13.00h  11.00h – 13.30h

A continuació teniu algunes fotografies de l’esdeveniment.

Per veure-les totes visiteu l’àlbum al nostre Facebook.

Altres noticies