Últimes places Curs 2018-19

Data

25 de setembre de 2018

Aprofita i no deixis escapar l’oportunitat de formar-te aquest any! Queden poques plaçes per acabar de tancar els grups i volem que tinguis l’oportunitat d’estar amb nosaltres!

Totes aquelles persones que ho desitgin poden venir a formalitzar la seva inscripció a la secretaria de l’Escola.

Tots els cursos tenen places limitades, per això recomanem venir el més aviat possible per tal de reservar la plaça al curs que es vulgui realitzar. Tot i això, es podran matricular nous alumnes fins el començament de curs, el día 1 d’octubre.

Per tal de decidir quin curs realitzar us proposem fer una ullada a la nostra oferta formativa, que està classificada en diferents àrees:

ART

Un ampli ventall de possibilitats perquè descobreixis l’artista que portes dins: dibuix, pintura, joieria, restauració, disseny, fotografia, realització cinematogràfica… 

TIC

De l’alfabetització digital a la certificació ACTIC nivell 2. Ja no pots esperar més, forma’t i aconsegueix un certificat.

CUINA I PASTISSERIA

Tallers gourmet per aprendre i passar-s’ho bé. Des de cuina i pastisseria de tota la vida, a tallers de noves tendències.

IDIOMES

Anglès, alemany, francès i italià. En un món globalitzat no n’hi ha prou en ser bilingüe. Atreveix-te a millorar les teves competències lingüístiques.

EMPRESA

Les empreses compten amb un fons per a la formació dels treballadors. L’has fet servir mai? Demana’ns quina formació necessites, i nosaltres t’ajudem a fer-la i bonificar-la.

Com formalitzar la matrícula?

Per tal de donar validesa a la matrícula s’ha de portar a secretaria de l’Escola:

 • Dades personals
 • Número de compte bancari
 • En cas de disposar de descomptes cal portar el carnet. Els descomptes disponibles són:
  • Família nombrosa
  • Família monoparental
  • Aturat, jubilat o pensionista
  • Discapacitat a partir del 33%
Tens dubtes?

Truca’ns al 93 778 13 41 o envia’ns un email a secretaria@artsioficis.cat

Altres noticies