Formació bonificada

Formació bonificada

Comença un nou any, i es renova la quota que les empreses tenen a disposició per a la formació bonificada dels treballadors. Gener és un bon moment per preparar el pla de formació anual.

Arts i Oficis us pot ajudar a programar i executar la formació que els treballadors i treballadores de la vostra empresa necessiten per tal d’estar al dia en les competències que el seu lloc de treball requereix, però també en aquelles que ja preveieu que seran necessàries.

El desenvolupament tecnològic està revolucionant el nostre estil de vida i la manera com ens relacionem, però també els processos productius i la manera de consumir, i per tant, també la dinàmica del mercat laboral. En aquest context és important que els treballadors i persones en recerca de feina actualitzin les seves competències en l’àmbit de les noves tecnologies.

Arts i Oficis ha programat tres propostes en l’àmbit TIC per començar l’any i té prevista la incorporació de noves propostes de cara a la primavera.


Usuari Bàsic en TIC / ACTIC 1
Inici 4 de febrer de 2020
Veure curs

Excel Intermedi
Inici 22 de gener de 2020
Veure curs

WordPress
Inici 6 de febrer de 2020
Veure curs

En l’àrea del suport empresarial, Arts i Oficis també ofereix formació en idiomes (anglès, alemany, italià i francès) i seminaris específics en nova gestió empresarial. Cursos que es poden fer In Company o a les instal·lacions on hi ha ubicada l’escola al Parc Municipal d’Olesa de Montserrat.

Per altres necessitats de formació específiques no dubteu a preguntar-nos, Arts i Oficis compta amb una xarxa de professionals docents en diferents àmbits que podran donar resposta a les vostres necessitats.

De totes aquestes propostes, Arts i Oficis també us pot gestionar la bonificació dels costos de la formació a través de la FUNDAE. D’aquesta manera vosaltres només us heu de preocupar de formar-vos o de formar el personal de la vostra empresa.