22/10/2015

TIC

tic

Els cursos TIC (Tecnologies de la Informació i Comunicació) serveixen de pont entre les tecnologies i les persones, apropant-les a un món ja no tant nou però al que a vegades costa accedir.

INFORMÀTICA BÀSICA


Buscar informació a Internet, correu electrònic, descarregar i gestionar fotografies, aprendre a utilitzar Word i d’altres utilitats bàsiques.

ACTIC 1 / USUARI BÀSIC


Aprendre a utilitzar l’ordinador per buscar informació a Internet, crear un compte de correu electrònic, i enviar i rebre missatges i molt més.

ACTIC 1 INTENSIU - Semipresencial


Curs adreçat a persones amb coneixements d’informàtica que es volen preparar per a l’obtenció de la certificació ACTIC 1.

TIC

INTENSIU ACTIC 2 / Usuari Competent


Preparar els participants per a obtenir la certificació ACTIC 2 en un curs intensiu.

EXCEL INTERMEDI


Per a persones amb coneixements bàsics del programari. Creació de plantilles. Fórmules relatives i absolutes. Creació de formularis.

WORDPRESS, CREA LA TEVA WEB


Realització de pàgines web amb el gestor de continguts WordPress, actualment la major plataforma utilitzada i popular per a la creació web.

PROGRAMACIÓ EN PYTHON


Seguint l’itinerari clàssic per a aprendre un llenguatge de programació des de zero veurem com s’executa el programa més senzill possible.

LINUX. COM INSTAL·LAR I FER SERVIR UN LINUX


Saber instal·lar i utilitzar Linux en un ordinador.

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra Política de cookies , premi l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies