22/10/2015

TIC

Els cursos TIC (Tecnologies de la Informació i Comunicació) serveixen de pont entre les tecnologies i les persones, apropant-les a un món ja no tant nou però al que a vegades costa accedir.

ACTIC 1 / USUARI BÀSIC


Aprendre a utilitzar l’ordinador per buscar informació a Internet, crear un compte de correu electrònic, i enviar i rebre missatges i molt més.

ACTIC 2 / USUARI INICIAT 


S'avançarà en la navegació i comunicació en el món digital i en el tractament de la informació escrita, i s’introduiran eines per a la creació de documents audiovisuals…

TIC

INTENSIU ACTIC 2


Preparar els participants per a obtenir la certificació ACTIC 2 en un curs intensiu.

OFIMÀTICA


Desenvolupament de les habilitats en la utilització de sistemes operatius, la navegació i comunicació en el món digital, entre altres.

EXCEL INTERMEDI / AVANÇAT


Per a persones amb coneixements bàsics del programari. Creació de plantilles. Fórmules relatives i absolutes. Creació de formularis.

WORDPRESS, CREA LA TEVA WEB


Realització de pàgines web amb el gestor de continguts WordPress, actualment la major plataforma utilitzada i popular per a la creació web.

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra Política de cookies , premi l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies